Over ons

ABOUT US

Leer ons echt kennen....

Bieke Kneuvels

 

Ik ben ongeloofelijke fan van onze huisdieren. Mijn beroepsleven speelt zich dan ook af tussen de dieren. U kan me vinden bij het DierenArtsenCentrum Malpertuus waar ik tewerkgesteld ben als dierenartsassistente. De studies tot dierenartsassistente vond ik niet voldoende. Weten waarom een dier zich gedraagt op een bepaalde manier, in een bepaalde situatie, heeft me altijd bezig gehouden. Hierdoor heb ik ook mijn postgraduaat toegepast diergedrag afgewerkt. 

 

Certification


  • Internationally Certified Dog Trainers (CPDT-KA)
  • NAPPS Certified Pet Sitter
  • PSI's Certificate Professional Pet Sitters

Experience


Dogs, Cats, Reptiles, Horses, Fish and Birds

Yola Ketelaars


Mijn naam is Yola Ketelaars, geboren en getogen in het nederige dorpje genaamd Moergestel, Nederland. 


Sinds dat is mij kan herinneren roep ik al dat ik dierenarts wilde worden. Deze droom heb ik mogen verwezenlijken afgelopen zomer, 2018. Naast de 6 jarige opleiding aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke, heb ik vele stages gelopen bij verschillende praktijken om meer ervaring op te doen over onze viervoeters, waaronder vele zaterdagen bij DAC Malpertuus. Dit jaar heeft DAC Malpertuus mij de mogelijkheid gegeven om een internship te starten vanaf 1 augustus 2018, waarbij ik roteer tussen de verschillende disciplines en zo het meeste uit mijn internship kan halen en dus ook veel ervaring kan opdoen. 


In mijn vrijetijdsuurtjes ben ik veel bezig met bijscholingen op allerlei vlakken gerelateerd aan diergeneeskunde. Daarnaast vind ik veel genoegen in de wereld van fotografie, waarbij ik voornamelijk geïnteresseerd ben in de fotografie van ’wildlife’ (en bloemen, gezien dit vaak stilzit)

Waarom Nobeluus?

 

Zowel op ons werk als prive viel het op dat mensen met een huisdier een enorme nood voelen om meer te weten te komen over hun dier. Enorm uiteenlopende vragen worden er dagelijks gesteld: mijn hond is enorm bang van donder, wat te doen bij een wespensteek, hoeveel kan ik nog wandelen met mijn oude hond met pijn, mijn kat heeft soms kale plekken,.... Op deze vragen en meer gaan we samen op zoek naar het antwoord.

© Copyright. All Rights Reserved.

bieke@nobeluus.be